Organit termékcsalád

Az Organit lombtrágya termékcsalád (EK-műtrágyák) első díjat nyert a Magyar Növénytermesztésért Termékdíj pályázaton. Magyar kutatások eredményeként tagjai sikeresen alkalmazhatóak a kiegyensúlyozott növényi életfolyamatok fenntartására, a magvetéstől egészen a növények életciklusainak végéig.

Organit termékcsalád

Az egyre szárazabb tavaszt tekintve folyamatosan növekszik azon gazdaságok száma, akik áttérnek a folyékony műtrágyák több menetben történő kijuttatására, illetve növénykondicionálók használatára.
Ebben nyújtanak megoldást az Alphaplant termékei.
A kelátok sajátos szerkezetű fémkomplexek, melyek erős stabilitással rendelkeznek. Ennek hatására gyors és optimális biológiai hatást eredményeznek. A speciális kelátok felvételét az erősen lúgos környezet sem befolyásolja, a növény képes felvenni akár magasabb pH felett is, jól érvényesülnek. Ugyanakkor a semleges vagy savanyú tartományban is kiválóan fejtik ki hatásukat és nagyon extrém körülmények között is felvehetőek a növény számára. Az Organit termékcsalád termékei kelátképzőt (EDDHSA) tartalmaznak.

Organit termékcsalád