Aranytarka, kúszó kecskerágó (Euonymus fortunei ‘Emerald’n Gold’)

1 .613 Ft

Forgalmazó: Kauten Etnobotanikai Alapítvány
Minimális rendelés a forgalmazótól: 10.000 Ft
Kiszállítás: csak a növekedési szezonban, március közepétől október végéig.
Csomagfeladás: A hét első három napján
Szállítási idő: 1-3 munkanap
A terméket innen szállítjuk: Magyarország
Futárcég: Magyar Posta
A kiszállítás díja (bruttó): A kiszállítás díja (bruttó): átalánydíjas: 2.900 Ft kb. 20 tő növényig. E fölött minden 20 kg után a szállítási költség + 2.900 Ft-tal nő.

A növények az évszaknak megfelelő fenológiai fázisban kerülnek kiszállításra. Előfordulhat, hogy kora tavasszal, vagy kedvezőtlen tavaszi időjárás esetén kicsik, lomb nélküliek, vagy késő ősszel  lomb nélküliek. Ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor rendeljen május-szeptember hónapokban. A szállítást könnyítő, hogy ültetőközegük kókuszrost.

Általános ültetési tanácsok

Ha ugyanabból a növényből 3 db-nál többet szeretnél vásárolni, előzőleg érdeklődj!

Elfogyott

Leírás

Az aranytarka, kúszó kecskerágó (Euonymus fortunei ‘Emerald’n Gold’) 20-40 cm magas, szegélyén aranysárga levelű, kezdetben felfele törő, erőteljes növekedésű, a később vízszintesen terjedő talajtakaró örökzöld. Őszi lombszíne rózsaszínes-vöröses. Egy tő kb. 1-1,5 méter széles területet fed be. Falra is fel tud futni. Apró, fehér virágai június környéken kezdenek nyílni.  Talajtakarónak kiváló, de dézsában is nevelhető.

Az aranytarka, kúszó kecskerágó kecskerágó gondozása

Napra, félárnyékba, jó vízgazdálkodású, közömbös vagy meszes talajba való. Napos helyen élénkebb tarkák lesznek a levelek, színesebb lesz az őszi lombszín,  Metszést nem igényel. De rendszeres tavaszi metszéssel sűrű, sövény is nevelhető belőle. A lisztharmat megtámadhatja. Félfás dugvánnyal szaporíthatod.

Cikk ajánlat: Kecskerágó

Virágmagok a Kertlap Webáruházból