Organit PK – műtrágya 1 liter

3 .390 Ft

Forgalmazó: Alpha-Vet Kft.
Minimális rendelés a forgalmazótól: 5.000 Ft
Kiszállítási idő: 1-3 munkanap
A terméket innen szállítjuk: Magyarország
Futárcég: GLS
A kiszállítás díja (bruttó): 0-5 kg: 2 350 Ft, 5-10 kg: 3 145 Ft, 10-20 kg: 2 490 Ft, 20-30 kg: 2 667 Ft, 30-40 kg: 3 143 Ft, 40-100 kg: 6.225 Ft

Elfogyott

Leírás

az Organit PK műtrágya olyan lombtrágya, amely a megfelelő stádiumban kijuttatva levélen keresztül pótolja az esszenciális foszfort és káliumot. Tápanyagfelvételi dinamikához igazított foszfor és kálium utánpótlás molibdén kiegészítéssel! Segíti a virágzást, a termésképződést, a termés szín, íz- és aromaanyagainak kialakulást, növeli a gyümölcs cukortartalmát.

A foszfor és a kálium a növények számára nélkülözhetetlen tápanyagok. A foszfor energiát szolgáltat a növény számára, különösen fontos ez a virágzás időszakában, segíti a sejtek képződését, sietteti a virágzást, növeli a virágok méretét és felelős a dús virágzásért. A kálium olyan kémiai folyamatokat segít a növény szervezetében, amelyeknek eredményeképp a növény ellenállóbb lesz, jobban fejlődik. Növeli a gyümölcs cukortartalmát, felelős az íz- és aromaanyagok kialakulásáért. Ha minél hamarabb friss terméshez szeretnél jutni, használj Organit PK-t.

Szerepük nem csak a kezdeti időszakban jelentős, hanem végig kísérik növényünk teljes életciklusát. Talajaink különböző mértékben ellátottak foszforral és káliummal, felvehetőségüket pedig számos környezeti tényező befolyásolja. A tavaszi gyomirtásokkal egyszerre is kijuttatható a kezelni kívánt területre.

A foszfor és a kálium műtrágyázás napjainkra teljesen evidens a gazdálkodók számára. Az alap vagy starter menetben kijuttatott tápanyag azonban sok esetben nem felvehető a növény számára, gondoljunk csak egy kötött talajra vagy egy rossz pH-ra. Ilyen esetekben nyújt segítséget az Organit® PK, amely a megfelelő stádiumban kijuttatva levélen keresztül pótolja az esszenciális foszfort és káliumot.

  • A foszfor és a molibdén kölcsönösen segítik egymás felszívódását
  • Jobb energia háztartás
  • Kedvezőbb vízgazdálkodás
  • Kelátképző formula

Használati javaslat

1 – 3 ml-t 1 liter vízhez adva készíts permetlét, permetezz vele hetente, koncentrálj a kezdeti fejlődési szakaszra, virágzási periódusra, a termésfejlődés időszakára.  Használhatod zöldségekhez, gyümölcsökhöz, virágos dísznövényekhez.

Organit PK paraméterek

Organit PK növénykultúra

További információk

Tömeg 1500 g

Kapcsolódó termékek: