Puszpánglevelű kúszó madárbirs ( Cotoneaster buxifolia Nana)

1 .270 Ft

Forgalmazó: Kauten Etnobotanikai Alapítvány
Minimális rendelés a forgalmazótól: 10.000 Ft
Kiszállítás: csak a növekedési szezonban, március közepétől október végéig.
Csomagfeladás: A hét első három napján
Szállítási idő: 1-3 munkanap
A terméket innen szállítjuk: Magyarország
Futárcég: Magyar Posta
A kiszállítás díja (bruttó): A kiszállítás díja (bruttó): átalánydíjas: 2.900 Ft kb. 20 tő növényig. E fölött minden 20 kg után a szállítási költség + 2.900 Ft-tal nő.

A növények az évszaknak megfelelő fenológiai fázisban kerülnek kiszállításra. Előfordulhat, hogy kora tavasszal, vagy kedvezőtlen tavaszi időjárás esetén kicsik, lomb nélküliek, vagy késő ősszel  lomb nélküliek. Ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor rendeljen május-szeptember hónapokban. A szállítást könnyítő, hogy ültetőközegük kókuszrost.

Általános ültetési tanácsok

Ha ugyanabból a növényből 3 db-nál többet szeretnél vásárolni, előzőleg érdeklődj!

Elfogyott

Leírás

A Kauten a kiszállítást csak  10.000 Ft.- minimális rendeléstől végzi!

A puszpánglevelű kúszó madárbirs ( Cotoneaster buxifolia Nana) 20 cm magasra növő, örökzöld cserje. Lombja tömött, levelei kicsik, kerekdedek, sötétzöldek. Apró, fehér virágait nyár elején bontja, ezekből fejlődnek ki piros bogyói. Igen dekoratív magánosan a zöld gyepfelületben vagy a sziklakertben, de kisebb-nagyobb foltokban is mutatós. Tökéletes borítást ad.

A puszpánglevelű kúszó madárbirs gondozása

Talajban nem válogat, de inkább laza talajba, napos, félárnyékos helyre való. Eleinte gyorsan növekszik, később lassabb fejlődésre vált. Nagyon jól viseli a metszést, de erre ritkán van szükség. Nyár végén szaporítható félfás dugvánnyal.