Puszpánglevelű kúszó madárbirs ( Cotoneaster buxifolia Nana)

1 .270 Ft

Forgalmazó: Kauten Etnobotanikai Alapítvány
Kiszállítási idő: 1-3 munkanap
Csomagfeladás: A hét első három napján
A kiszállítás díja: Átalánydíjas (2.540 Ft / rendelés)

A növények 2 literes konténerben kerülnek forgalomba, az év bármely szakában, akár nyáron is ültethetők. A csemete mérete fajonként, fajtánként változó: 30-50 cm közötti (a törpe változatok alacsonyabbak lehetnek). A szállítást könnyítő, hogy ültetőközegük kókuszrost.

A növények 2 literes konténerben kerülnek forgalomba, az év bármely szakában, akár nyáron is ültethetők.

A növények az évszaknak megfelelő fenológiai fázisban kerülnek kiszállításra. Kora tavasszal vagy késő ősszel előfordulhat, hogy lomb nélküliek. Ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor rendeljen május-szeptember hónapokban.
A csemete mérete fajonként, fajtánként változó: 30 cm körül (a törpe változatok alacsonyabbak lehetnek). A szállítást könnyítő, hogy ültetőközegük kókuszrost.

Kauten Etnobotaniki alapítvány szállítási információk

Árusítás március 15 és november 15 között!

MINIMÁLIS RENDELÉS: 10.000 Ft.-

Leírás

A Kauten a kiszállítást csak  10.000 Ft.- minimális rendeléstől végzi!

A puszpánglevelű kúszó madárbirs ( Cotoneaster buxifolia Nana) 20 cm magasra növő, örökzöld cserje. Lombja tömött, levelei kicsik, kerekdedek, sötétzöldek. Apró, fehér virágait nyár elején bontja, ezekből fejlődnek ki piros bogyói. Igen dekoratív magánosan a zöld gyepfelületben vagy a sziklakertben, de kisebb-nagyobb foltokban is mutatós. Tökéletes borítást ad.

A puszpánglevelű kúszó madárbirs gondozása

Talajban nem válogat, de inkább laza talajba, napos, félárnyékos helyre való. Eleinte gyorsan növekszik, később lassabb fejlődésre vált. Nagyon jól viseli a metszést, de erre ritkán van szükség. Nyár végén szaporítható félfás dugvánnyal.