Red Fairy mini rózsa (Rosa Red Fairy)

1 .270 Ft

Forgalmazó: Kauten Etnobotanikai Alapítvány
Minimális rendelés a forgalmazótól: 10.000 Ft
Csomagfeladás: A hét első három napján
Kiszállítási idő: 1-3 munkanap
A terméket innen szállítjuk: Magyarország
Futárcég: Magyar Posta
A kiszállítás díja (bruttó): átalánydíjas: 2.680 Ft

A növények az évszaknak megfelelő fenológiai fázisban kerülnek kiszállításra. Kora tavasszal vagy késő ősszel előfordulhat, hogy lomb nélküliek. Ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor rendeljen május-szeptember hónapokban. A szállítást könnyítő, hogy ültetőközegük kókuszrost.

Elfogyott

Leírás

A Red Fairy mini rózsa (Rosa Red Fairy) 0,5 – 1 m magasra növő, dúsan elágazó, elterülő rózsa, amerikai fajta. Levelei fényes sötétzöldek. Féltelt, enyhén almaillatú, sötét rózsaszín(!) virágainak átmérője 2 cm, csokorban hozza. Nagy tömegben nyílik egész nyáron, a júniustól a fagyokig virágzik. Jól remontál, a második virágzása is bőséges. Mutatós talajtakaró. Ültethető évelő ágyásba, talajtakarónak, cserje csoportba, rézsűkre, edénybe.

A Red Fairy mini rózsa gondozása

Napos fekvést kedvel, de elviseli a félárnyékot is. A normál, esetleg enyhén savas talajt kedveli, jó vízgazdálkodású, szerves anyagban gazdag talajban virít a legszebben. Öntisztuló, nem kell leszedni az elhervadt virágfejeket. Rozsdának, egyéb betegségeknek ellenáll. Kora tavasszal szükség esetén metszhető. Félfás dugványról szaporítható.

Cikk ajánlat: Akár rózsákon is lépdelhetsz…

Virágmagok a Kertlap Webáruházból