Tatárlonc (Lonicera tatarica)

1 .270 Ft

Forgalmazó: Kauten Etnobotanikai Alapítvány
Minimális rendelés a forgalmazótól: 10.000 Ft
Kiszállítás: csak a növekedési szezonban, március közepétől október végéig.
Csomagfeladás: A hét első három napján
Szállítási idő: 1-3 munkanap
A terméket innen szállítjuk: Magyarország
Futárcég: Magyar Posta
A kiszállítás díja (bruttó): átalánydíjas: 2.900 Ft kb. 25 tő növényig. E fölött minden 25 kg után a szállítási költség + 2.900 Ft-tal nő.

A növények az évszaknak megfelelő fenológiai fázisban kerülnek kiszállításra. Előfordulhat, hogy kora tavasszal, vagy kedvezőtlen tavaszi időjárás esetén kicsik, lomb nélküliek, vagy késő ősszel  lomb nélküliek. Ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor rendeljen május-szeptember hónapokban. A szállítást könnyítő, hogy ültetőközegük kókuszrost.

Ha3 db-nál többet szeretnél vásárolni, előzőleg érdeklődj!

Elfogyott

Leírás

A tatárlonc (Lonicera tatarica) 3-6 m lombhullató cserje. Felálló szárú, gyorsan bokrosodó, dús, korán zöldülő. Gyökérsarjakról gyorsan terjed. Május-júniusban nyíló virágain a piros párták fehér szegélyűek. Termése mutatós, piros színű iker álbogyó, a madarak kedvence. Ligetes kertekbe, sétaút mellé ajánlott. Kivadulhat.

A tatárlonc gondozása

Napra, félárnyékban, jó vízgazdákodású kerti talajba való. Várostűrő, igénytelen. Metszéssel kordában tartható, sövénynek is alakítható, de nyíratlan sövénynek is nevelhető. Félfás, fás dugványozással szaporíthatod. A levéltetvek megtámadhatják.