Törpe aranyvessző Weber’s Favorit (Forsythia viridissima Weber’s Favorit)

1 .270 Ft

Forgalmazó: Kauten Etnobotanikai Alapítvány
Minimális rendelés a forgalmazótól: 10.000 Ft
Kiszállítás: csak a növekedési szezonban, március közepétől október végéig.
Csomagfeladás: A hét első három napján
Szállítási idő: 1-3 munkanap
A terméket innen szállítjuk: Magyarország
Futárcég: Magyar Posta
A kiszállítás díja (bruttó): A kiszállítás díja (bruttó): átalánydíjas: 2.900 Ft kb. 20 tő növényig. E fölött minden 20 kg után a szállítási költség + 2.900 Ft-tal nő.

A növények az évszaknak megfelelő fenológiai fázisban kerülnek kiszállításra. Előfordulhat, hogy kora tavasszal, vagy kedvezőtlen tavaszi időjárás esetén kicsik, lomb nélküliek, vagy késő ősszel  lomb nélküliek. Ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor rendeljen május-szeptember hónapokban. A szállítást könnyítő, hogy ültetőközegük kókuszrost.

Általános ültetési tanácsok

Ha ugyanabból a növényből 3 db-nál többet szeretnél vásárolni, előzőleg érdeklődj!

Elfogyott

Leírás

A törpe aranyvessző Weber’s Favorit (Forsythia viridissima Weber’s Favorit) alacsony termetű (1-1,5 m) fajta, ágai ívesen bókolnak. Virágai március-április nyílnak, kora tavasszal nagy sárga virágok borítják be a vesszőket. Alig néhány cserje borul kora tavasszal virágba vele egy időben. Elvirágzás után lombosodik be. Szoliternek, illetve nyíratlan sövénynek használható.

A Törpe aranyvessző Weber’s Favorit gondozása

Napfényre való, vízigénye közepes, átlagos talajba való. Fagytűrő. Kártevőkre, kórokozókra nem fogékony. Különösebb gondozást nem igényel. Fás dugványokról késő tavasszal, nyár elején szaporítják.

Cikk ajánlat: Aranyfa