Szárnyas kecskerágó (Euonymus alatus compactus)

1 .270 Ft

Forgalmazó: Kauten Etnobotanikai Alapítvány
Minimális rendelés a forgalmazótól: 10.000 Ft
Kiszállítás: csak a növekedési szezonban, március közepétől október végéig.
Csomagfeladás: A hét első három napján
Szállítási idő: 1-3 munkanap
A terméket innen szállítjuk: Magyarország
Futárcég: Magyar Posta
A kiszállítás díja (bruttó): A kiszállítás díja (bruttó): átalánydíjas: 2.900 Ft kb. 20 tő növényig. E fölött minden 20 kg után a szállítási költség + 2.900 Ft-tal nő.

A növények az évszaknak megfelelő fenológiai fázisban kerülnek kiszállításra. Előfordulhat, hogy kora tavasszal, vagy kedvezőtlen tavaszi időjárás esetén kicsik, lomb nélküliek, vagy késő ősszel  lomb nélküliek. Ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor rendeljen május-szeptember hónapokban. A szállítást könnyítő, hogy ültetőközegük kókuszrost.

Általános ültetési tanácsok

Ha ugyanabból a növényből 3 db-nál többet szeretnél vásárolni, előzőleg érdeklődj!

Elfogyott

Leírás

A szárnyas kecskerágó (Euonymus alatus compactus) alacsony, 150-180 cm magas termetű, érdekes megjelenésű lombhullató cserje.
Zöld levelei ősszel rózsaszín-pirosas árnyalatot kapnak, termései vörösek. Legfőbb díszértéke őszi lombszíne és termései.
Egzotikus megjelenésűvé teszik felnyílt kérgének paralécei. Nyírt, vagy nyíratlan sövénynek, szoliternek, háttérnövénynek kiváló.
A növény minden része mérgező! Madárbarát kertbe ajánlott.

A szárnyas kecskerágó gondozása

Napra, félárnyékba, jó vízgazdálkodású, közömbös vagy meszes talajba való. Napos helyen élénkebb, színesebb lesz az őszi lombszín, míg árnyékosabb helyen mélyebb, sötétebb színekben fog pompázni. Metszést nem igényel. A lisztharmat megtámadhatja. Félfás dugvánnyal szaporíthatod.

Cikk ajánlat: Kecskerágó

Virágmagok a Kertlap Webáruházból